De to regler i dating og parforhold

Forudbestil De to regler i dating og parforhold

Indtast navn og adresse herunder, så får du bogen tilsendt sammen med en regning, når den udkommer den 1. september 2020.

Pris 180 kr 225 kr. (+ fragt)

De to regler i dating og parforhold, indhold og forhistorie

Efter aftale med forlaget Historia udkommer bogen "De to regler i dating og parforhold" den 1. september 2020. Herunder får du et lille indblik i bogens indhold og forhistorie.

Man taler tit om den "svære to'er", og det kan jeg i hvert fald skrive under på i relation til denne min anden bog. Det har været en hård fødsel. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor længe jeg har arbejdet på "De to regler i dating og parforhold".

Helt tilbage i 2016 gik jeg i gang med at skrive og at indsamle cases, som jeg ville bruge til bogen, og den gang troede jeg, at den skulle handle om at blive forelsket i de forkerte. På et tidspunkt opgav jeg imidlertid at skrive den færdig, fordi jeg ikke syntes, at den var særlig god.

Så gik der vel et halvt års tid, hvorefter jeg pludselig en dag fik den inspiration, der gjorde, at jeg kunne omskrive bogen og gøre den færdig. Det var næsten som en lille åbenbaring, der kom til mig ordret i form af de to regler, som bogen nu handler om.

 

Der er tale om to simple regler for vores tænkning om en partner:

  • Når der er en person, som du ikke kan få, så har du tendens til at fokusere på, hvad du går glip af. 
  • Hvorimod hvis der er en person, du godt kan få, så har du tendens til at fokusere på, om det nu også er en god ide og på de bagsider, der måtte være ved det forhold.

 

Reglerne er sunde til en vis grænse, men de skaber også mange problemer i vores kærlighedsliv. De kan for eksempel medvirke til, at du bliver ulykkeligt forelsket eller for kritisk overfor din partner. 

Bogen introducerer derfor en cyklus i parforholdet, som vi bør indrette os efter, og som kræver, at vi behersker fire forskellige evner. Vi får harmoniske forhold, når vi både tør give slip og sige fra samt tager imod og viser kærlighed. 

 

 

Forlaget Historia 2020

Paperback, 150 sider.

Vejl. udslagspris 225 kr.