De to regler i dating og parforhold

De to regler i dating og parforhold

Ifølge forfatteren findes der to simple regler for vores tænkning om en partner:

Når der er en person, som du ikke kan få, så har du tendens til at fokusere på, hvad du går glip af. 

Hvorimod hvis der er en person, du godt kan få, så har du tendens til at fokusere på, om det nu også er en god ide og på de bagsider, der måtte være ved det forhold.

Reglerne er sunde til en vis grænse, men de skaber også mange problemer i vores kærlighedsliv. De kan for eksempel medvirke til, at du bliver ulykkeligt forelsket eller for kritisk overfor din partner. 

Bogen introducerer derfor en cyklus i parforholdet, som vi bør indrette os efter. Vi får harmoniske forhold, når vi både tør give slip og sige fra samt tager imod og viser kærlighed. 

 

Forlaget Historia 2020.

Paperback og ebog, 174 sider.

 

Dating, desperation og selvudvikling

Dating, desperation og selvudvikling

Singler går tit og sukker efter en kæreste og får ondt af sig selv, fordi det ikke sker. Så sniger desperationen sig ind og får dig til at søge ukærlige forhold eller gør, at du bliver forelsket i dem, du ikke kan få.

Med hjælp fra Dating, desperation og selvudvikling bliver det mønster vendt på hovedet, så du i stedet møder gensidig kærlighed.

Mange bøger om dating handler om din adfærd: Hvordan du bør optræde, og hvad du skal sige. 

Denne bog går et spadestik dybere og beskæftiger sig med, hvordan du hviler i dig selv og helt naturligt signalerer et højt selvværd.

Du bliver også bedre til at mærke, hvad du vil, og håndtere dine følelser, for eksempel angst for afvisning.

 

 

Forlaget Indblik i 2014.

Paperback og ebog, 183 sider.