De to regler i dating og parforhold

KØB BOGEN HER

Indtast dine kontaktoplysninger herunder, så får du bogen tilsendt sammen med en regning. Oplysningerne bruges kun i forbindelse med forsendelsen. Du får bogen i løbet af 2-3 hverdage.

Forlaget Historia 2020.
Paperback, 174 sider.
Pris 225 kr. (+ 50 kr. for fragt).

De to regler i dating og parforhold

I "Lyden af et bedre liv" gennemgår vi nogle af bogens budskaber. De to udsendelser er et godt supplement til bogen og måske en teaser for dig, der overvejer at købe den.

De to regler i dating og parforhold

Den 26/10-2020

JUBII, bibliotekerne anbefaler bogen 🎈🎉

Du kan formentlig snart låne bogen på biblioteket. I hvert fald har den nu fået en anbefaling fra Dansk BiblioteksCenter, som har stor indflydelse på, hvad de enkelte biblioteker køber ind. 

Hvis du vil fremskynde processen, kan du spørge dit lokale bibliotek, om de vil købe den hjem.

Anmeldelser af De to regler i dating og parforhold

Herunder kan du læse, hvad medier og læsere har sagt om bogen indtil videre.

Mannah Guldager, Lyden af et bedre liv podcasten

"Jeg ved når det er freaking godt, det jeg sender ud, men det er vigtigt for mig at lige præcis de her to afsnit ikke fortoner sig blandt alt det andet du skal høre og se og gøre. Ingen stress, bare måske noter ned et sted på bucket listen at de skal lyttes. For mig er det klart den bog, jeg har læst i år der har skubbet på min virkelighedsforståelse mest - vi taler om det hele i de to afsnit, så vil bare invitere dig til at være med - særligt hvis parforhold ikke er en dans på roser for dig."

Anmeldelse af Rikke Bruun Petersen på dinboganmelder.dk

"Jeg er positivt overrasket. En virkelig skøn bog som man lærer utrolig meget af. Bogen følger meget “simpelt” de to regler for dating og parforhold. Man bliver introduceret til måder og ideer som kan være med til at styrke ens parforhold. En bog som kan så meget, den er simpelthen så autentisk og personlig. Det er en klar anbefaling til alle og især dem i parforhold. En lærerig bog som sætter fokus på nogle vigtige ting.

Jeg giver den 4/5 stjerner."

Lektørudtalelse af Hamide Kara, Dansk BiblioteksCenter

"En god og håndgribelig bog, som henvender sig direkte til både kvinder og mænd som en god ven. Bogen bidrager med selvindsigt og kan med rette bruges som en selvhjælpsbog til at turde at give slip og eller tage imod kærlighed.

Anskaffelse anbefales."

Læs historien bag: Sådan opstod ideen om de to regler i dating og parforhold

Man taler tit om den "svære to'er", og det kan jeg i hvert fald skrive under på i relation til denne min anden bog. Det har været en hård fødsel. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor længe jeg har arbejdet på "De to regler i dating og parforhold".

Helt tilbage i 2016 gik jeg i gang med at skrive og at indsamle cases til bogen, og dengang troede jeg, at den skulle handle om at blive forelsket i de forkerte. 

På et tidspunkt gik jeg i stå og opgav at skrive den færdig, for jeg syntes ikke, at den var særlig god. Jeg følte, at den manglede et originalt budskab og en klar rød tråd igennem det hele.

Så gik der vel et halvt års tid, hvorefter jeg pludselig en dag fik den inspiration, der gjorde, at jeg kunne omskrive bogen og gøre den færdig. Det var næsten som en lille åbenbaring, der kom til mig ordret i form af de to regler, som bogen nu handler om.

Der er tale om to simple regler for vores tænkning om en partner:

Når der er en person, som du ikke kan få, så har du tendens til at fokusere på, hvad du går glip af. 

Hvorimod hvis der er en person, du godt kan få, så har du tendens til at fokusere på, om det nu også er en god ide og på de bagsider, der måtte være ved det forhold.

Reglerne er sunde til en vis grænse, men de skaber også mange problemer i vores kærlighedsliv. De kan for eksempel medvirke til, at du bliver ulykkeligt forelsket eller for kritisk overfor din partner. 

Bogen introducerer derfor en cyklus i parforholdet, som vi bør indrette os efter, og som kræver, at vi behersker fire forskellige evner. Vi får harmoniske forhold, når vi både tør give slip og sige fra samt tager imod og viser kærlighed. 

 

Hele bogens indledning er frit tilgængelig

Læs indledningen