Anmeldelse: "Klart den bog, jeg har læst i år, der har skubbet på min virkelighedsforståelse mest", Mannah Guldager, Lyden af et bedre liv podcasten.

Køb De to regler i dating og parforhold

Ny viden: De to regler i dating og parforhold

Bogen præsenterer en ny teori om tiltrækning og kærlighed. Den henvender sig især til dig, som har et vanskeligt kærlighedsliv. Læs den, hvis du har brug for at se tingene i et nyt lys eller at forstå dig selv og dine reaktionsmønstre bedre.

Få bogen her

Anmeldelser af De to regler i dating og parforhold

Herunder kan du læse, hvad medier og læsere har sagt om bogen indtil videre.

Anmeldelse af Rikke Bruun Petersen på dinboganmelder.dk

"Jeg er positivt overrasket. En virkelig skøn bog som man lærer utrolig meget af. Bogen følger meget “simpelt” de to regler for dating og parforhold. Man bliver introduceret til måder og ideer som kan være med til at styrke ens parforhold. En bog som kan så meget, den er simpelthen så autentisk og personlig. Det er en klar anbefaling til alle og især dem i parforhold. En lærerig bog som sætter fokus på nogle vigtige ting.

Jeg giver den 4/5 stjerner."

Lektørudtalelse af Hamide Kara, Dansk BiblioteksCenter

"En god og håndgribelig bog, som henvender sig direkte til både kvinder og mænd som en god ven. Bogen bidrager med selvindsigt og kan med rette bruges som en selvhjælpsbog til at turde at give slip og eller tage imod kærlighed.

Anskaffelse anbefales."

Jeanett Eithz Andersen

"Hvor er jeg glad for, jeg klikkede på ja tak til din E-bog - er et godt stykke igennem. Det du skriver gir SÅ go mening og den er let at læse og forstå - sætter bestemt nogle tanker igang her, på den gode måde. Håber der er mange, der vil læse den, og få stor glæde af den."

Anonym læser, kvinde 56 år.

"Jeg har netop læst din bog "De to regler i dating og parforhold" færdig. Det, er det klogeste, jeg har læst om parforhold, og har givet mig stof til eftertanke."

Hanne Pedersen, autoriseret psykolog, sexolog & samlivsterapeut

"Jeg har læst din glimrende bog, som jeg klart vil anbefale til mine klienter"

De to regler i dating og parforhold

Lyt til Lyden af et bedre liv

I "Lyden af et bedre liv" gennemgår vi nogle af bogens budskaber. De to udsendelser er et godt supplement til bogen og måske en teaser for dig, der overvejer at købe den.

De to regler i dating og parforhold

Lån den på biblioteket

Mange biblioteker har købt bogen, så paperback-versionen står ude på hylderne.

Hvis de ikke har den på dit lokale bibliotek, kan de naturligvis få den hjem.

Desuden kan den fås på eReolen, hvis du foretrækker ebog.

Få ny viden om tiltrækning og kærlighed

GRATIS: Læs bogens indledning her 🎁

Læs historien bag: Sådan opstod ideen om de to regler i dating og parforhold

Man taler tit om den "svære to'er", og det kan jeg i hvert fald skrive under på i relation til denne min anden bog. Det har været en hård fødsel. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvor længe jeg har arbejdet på "De to regler i dating og parforhold".

Helt tilbage i 2016 gik jeg i gang med at skrive og at indsamle cases til bogen, og dengang troede jeg, at den skulle handle om at blive forelsket i de forkerte. 

På et tidspunkt gik jeg i stå og opgav at skrive den færdig, for jeg syntes ikke, at den var særlig god. Jeg følte, at den manglede et originalt budskab og en klar rød tråd igennem det hele.

Så gik der vel et halvt års tid, hvorefter jeg pludselig en dag fik den inspiration, der gjorde, at jeg kunne omskrive bogen og gøre den færdig. Det var næsten som en lille åbenbaring, der kom til mig ordret i form af de to regler, som bogen nu handler om.

Der er tale om to simple regler for vores tænkning om en partner:

Når der er en person, som du ikke kan få, så har du tendens til at fokusere på, hvad du går glip af. 

Hvorimod hvis der er en person, du godt kan få, så har du tendens til at fokusere på, om det nu også er en god ide og på de bagsider, der måtte være ved det forhold.

Reglerne er sunde til en vis grænse, men de skaber også mange problemer i vores kærlighedsliv. De kan for eksempel medvirke til, at du bliver ulykkeligt forelsket eller for kritisk overfor din partner. 

Bogen introducerer derfor en cyklus i parforholdet, som vi bør indrette os efter, og som kræver, at vi behersker fire forskellige evner. Vi får harmoniske forhold, når vi både tør give slip og sige fra samt tager imod og viser kærlighed.