Om mig og min baggrund

Som personlig coach kan jeg i princippet hjælpe dig med alle livsområder. Jeg har især fordybet mig i emnerne dating, parforhold, angst, depression, eksamen og karriere og har særlig god mulighed for at rådgive dig på de områder.

 

Min baggrund
Siden 2009 har jeg arbejdet som rådgiver og coach. Dels i min egen virksomhed og dels som rådgiver for ledige, bl.a. i Akademikernes A-kasse. Jeg motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker og sætter en ære i at give gode brugbare råd. Desuden holder jeg meget af min rolle som coach, hvor det ikke handler om faktuel viden men om følelser, afklaring og motivation.

Jeg er samtidig forfatter og redaktør, som primært redigerer bøger, der omhandler spiritualitet og selvudvikling. For mig er skrivning en erkendelsesproces og inspirationskilde, som både øger min forståelse af mig selv og af verden/livet. 

Min første bog "Dating, desperation og selvudvikling" udkom i 2014 på forlaget Indblik (nu EgoLibris) og i 2020 udkom "De to regler i dating og parforhold" på forlaget Historia. Begge bøger kan lånes på bibliotekerne.

Mens jeg var i 20'erne led jeg af angst og depression, så jeg har nogle ret dybe personlige erfaringer med den form for psykiske problemer. Derfor føler jeg også, at jeg har noget særligt at tilbyde på det område nu bagefter, hvor jeg er kommet ud på den anden side.

I øvrigt er jeg cand.mag. og tidligere gymnasielærer i fagene religion og psykologi, så jeg har masser af erfaring med eksamensforberedelse og eksamination. Jeg har siddet på begge sider af det grønne bord. Derudover har jeg flere efteruddannelser og min coachuddannelse stammer fra NLP Huset i Valby.

Siden jeg var 20 år har jeg været optaget af psykologi, meditation, selvudvikling og spiritualitet. Min viden og de metoder, jeg benytter, kommer fra mange forskellige sider – herunder NLP, mindfulness, skyggearbejde, analytisk og eksistentiel psykologi, kognitiv terapi, adfærdsterapi og meget andet. Med tiden har jeg fået en god forståelse for den menneskelige natur og psykologi. Min mest vedvarende inspirationskilde er den danske åndsfilosof Martinus.

Coach og rådgiver, Jens W. Pedersen, brug for råd og sparring, angst, depression, dating, parforhold, eksamen, karriere

Coach og forfatter
Jens W. Pedersen

Bosiddende i Odsherred
Født d. 23/10 1969

Blog, selvudvikling, Jens W. Pedersen

Jeg blogger om selvudvikling, så der kan du læse mere om de emner, jeg er optaget af :-)♥

Besøg bloggen