Køb Dating, desperation og selvudvikling

Få bogen Dating, desperation og selvudvikling

Køb bogen her

Tyvstart med kapitel 7: Tempererede følelser

Kapitel 7 er et af bogens nøglekapitler. Det handler om, hvordan du afstemmer følelser og håndterer ulykkelige forelskelser. For nogle er ulykkelige forelskelser et mønster, der gentager sig den ene gang efter den anden - kuren imod det er at "temperere" sine følelser.

Dating, desperation og selvudvikling; single; dating; single nr. 5; ulykkelig forelskelse; tempererede følelser; fem singletyper; kærlighed; biblioteket; lån

Lån Dating desperation og selvudvikling på biblioteket

I deres udtalelse skriver Dansk BiblioteksCenter:

 

- Modsat flertallet af de mange beslægtede bøger på hylderne er denne hverken "spirituel" eller teoretisk refererende, men mere praktisk funderet.

- Forfatteren skriver som til en ven.

- Ærlig, personligt baseret bog med gode råd og øvelser til, hvordan man kan blive bedre til at opsøge og fastholde en kæreste.

- Det snakkende sprog fylder, men virker også meget imødekommende, og læseren oplever konstruktivt forståelse og genkendelse.

 

 

ansvar, dating, Dating desperation og selvudvikling, dating guide, den dygtige dater, forelskelse, Held med dating, jante-loven, kærlighed, møder de forkerte, mindfulness, mod, Selvudvikling, selvværd, single, stå ved dig selv, temperer, tempererede følelser

D. 24/4 2015

En guide til den dygtige dater

I min bog Dating, desperation og selvudvikling påstår jeg, at du får held med din dating ved hjælp af selvudvikling, men hvad vil det sige?

Her får du et koncentrat af min bog i form af 5 punkter, der hjælper dig, hvis du vil have held med din dating.

Dating guide

Anmeldelser af Dating, desperation og selvudvikling

Der er kommet mange fine tilbagemeldinger på bogen, her er nogle af dem

Martin Kloster, d. 06-06-2014, anmeldelse i Fyens Stiftstidende.
"Råd og løsninger i bogen virker fornuftige og velargumenterede."

ABC for singler Datingjunglen er vild og forvokset og det samme er markedet for bøger, der forsøger et guide singler på rette vej. Denne bog kommer med fornuftige og velargumenterede råd og løsninger og små øvelser så man kan teste sig selv undervejs. Om de kan bruges af alle er usikkert og må komme an på en prøve. Det handler også meget om at kende sig selv, men bogen kan give dig et fint udgangspunkt at gå ud fra.
Anne-Grete, d. 18-07-2014 på Saxo.com
En dejlig anderledes bog om at gøre sig bevidst om sin egen adfærd i dating. 
Forfatteren deler ud af sine egne erfaringer og der er nogle gode øvelser undervejs, som kan bruges, ikke kun i forbindelse med dating, men også om bevidstgørelse om egne mønstre i.f.t. parforhold generelt.
Øvelserne bidrager til at styrke selvværdet og bliver klar over, hvad du egentlig ønsker og hvordan du kan gebærde dig i bylivets "jagt".
Kan klart anbefale den

Ole Østervig Lund, d. 05-07-2014 på WilliamDam.dk

Jeg vil beskrive indholdet som: Dating for voksne eller dem, der gerne vil være det.
Jens W. Pedersens nye bog er et godt bud på, hvordan man som single kvalificerer sig ved at starte med at se indad, før man starter med at søge udad efter en ny partner.
Det vil sikkert være svært for den utålmodige læser, men klogt for den, der ikke vil finde sig i at være et ubevidst offer for sine egne følelser/ tiltrækninger.
Bogen hjælper den, der vil øve sig i at tage styringen af sit eget singleliv og prøve at styre udenom det, der er nedbrydende og umuligt.
En af bogens stærke pointer er, at fornuft og intelligens kan være vigtige i skabelsen af et sundt følelsesliv, og læseren bliver også her beriget med virkelige eksempler og brugbar vejledning.

Forfatteren bruger en del kræfter på at betone den rolle selvværd eller specielt manglende selvværd har for manglende succes med parforhold. På dette område virker Jens W. Pedersen meget kompetent og hjælper læseren med at se indad på en overbevisende og brugbar måde. Man kan dog få den oplevelse, at han ikke får tydeliggjort, hvor svært det kan være at arbejde med kærligheden til sig selv/ selvværd.

Som læser kan man godt føle sig ramt, hvor det gør ondt, men med forfatterens hjælp får man set det som en indlysende fordel at få set på det, der kan være svært.
Bogen handler ikke om smarte replikker og udspekuleret psykologi, men om at blive den bevidste dater. Fordi den bevidste dater, er en god dater.
Jeg har selv fået brugbar hjælp af bogen og kan absolut anbefale den.

Line, d. 29-05-2014 på Saxo.com

Omend en lidt kønsløs forside, der ikke ligefrem skriger til himlen: "læs mig!" - så må jeg sige, at forfatteren har formået at skabe en utrolig spændende bog, der holder hvad den lover; at gå et spadestik dybere end andre selvhjælpsbøger om emnet dating.
Man mærker, at det ikke bare er teori, men at forfatteren faktisk har prøvet alt på egen krop.
Der er nogle rigtig fine eksempler der illustrerer alle teorier i bogen og jeg havde let ved at identificere mig med mange af problematikkerne fra mit daværende liv som single og desperado...
Absolut værd at læse!

Thomas, d. 11-05-2014

Den er loaded med visdom! Virkelig inspirerende og klar. Dybe budskaber i en let og forståelig form.

Annemette Schønberg Johnsen, lektørudtalelse, Dansk BiblioteksCenter.

Modsat flertallet af de mange beslægtede bøger på hylderne er denne hverken "spirituel" eller teoretisk refererende, men mere praktisk funderet ... forfatteren skriver som til en ven.

Ærlig, personligt baseret bog med gode råd og øvelser til, hvordan man kan blive bedre til at opsøge og fastholde en kæreste. Det snakkende sprog fylder, men virker også meget imødekommende, og læseren oplever konstruktivt forståelse og genkendelse.