Skriveworkshoppen Soul Writer ✍♥♥♥

Få inspiration indefra!

Soul Writer er til dels en klassisk skriveworkshop med oplæg og inspiration, samt tid til at skrive og få feedback. Men du får også glæde af, at underviser, Jens W. Pedersen, som coach har redskaber, der fremmer den kreative proces.

Der er åbent for, at du kan skrive såvel fiktion som non-fiktion.

Du introduceres for øvelser, som gør, at vi bedre lytter indad og skriver med hjertet. Det kan være sårbart, så Jens lægger vægt på, at feedback foregår på en nænsom og støttende facon.

Typisk vil det desuden være sådan, at når vi finder vej til den samme gruppe, så har vi fælles temaer, og det fænomen udnytter vi i workshoppens skabende proces.

Formålet er, at du går hjem med ny inspiration, (selv)indsigt og mod på at arbejde videre med dit skriveprojekt.


Underviser Jens W. Pedersen
Jens er forfatter og bogredaktør samt personlig coach og rådgiver. Han redigerer et åndsfilosofisk magasin og har beskæftiget sig med spiritualitet og selvudvikling i mere end 25 år.

​I 2014 udkom Jens’ bog ”Dating, desperation og selvudvikling” på forlaget Indblik. Desuden er han cand.mag. og tidligere gymnasielærer i religion og psykologi.

”For mig er skrivning en erkendelsesproces og inspirationskilde, som både øger min forståelse af mig selv og af verden/livet.”

Kom med på skriveworkshoppen næste gang! 🖊📖

Anbefalinger

Du skal vide, jeg er meget taknemlig for weekendens skriveworkshop, og jeg vil gerne bruge dig i min proces med bogen. Er taknemlig, er helt høj, har slet ikke tid til at arbejde. I hjertet tak.
Karin Brøndum Jørgensen

1000 tak for det fine kursus. Jeg er SÅ glad for, at jeg var med. Tænk, at jeg er kommet i gang med at skrive. Jeg havde håbet det, meeeenn..... Rigtig gode igangsætninger og god og brugbar feedback.

Jytte Hildebrand